Over ons

Betrokken, doortastend, snel, betrouwbaar.

In een wereld die snel veranderd is het nodig om snel te kunnen schakelen. Zeker in ons vakgebied wijzigt er regelmatig wat op het gebied van regels en wetgeving, maar ook in de markt. Net als ondernemers moeten wij flexibel mee kunnen bewegen om de juiste ondersteuning te kunnen blijven bieden aan de klanten. 

Met het team van De Loonfabriek zorgen we ervoor dat jij als ondernemer bezig kunt zijn met je dagelijkse bedrijfsvoering. Wij zorgen ervoor dat je loonadministratie soepel verloopt en bewegen mee met alle wijzigingen die er zijn.    

Onze missie is om het voor de ondernemer makkelijker te maken. Ongeacht of je nu een klein of groot bedrijf bent. Dit doen we door onze efficiënte manier van werken in een online omgeving.

Winny Roggeveen

Winny is een expert op het gebied van salarisadministratie door haar jarenlange ervaring in het vak. Een sociale dame die graag met de klant kijkt naar een fijne samenwerking. Alles tot in de puntjes geregeld. Daarnaast is ze gek op zingen, lekker eten en gezelligheid met familie en vrienden.

Mark Koorevaar

Hij begon als boekhouder, maar had meer passie voor de salarisadministratie. De extra kennis over administraties maakt Mark een fijne sparringpartner voor de klant. Mark houdt van korte lijntjes en schakelt snel. In zijn vrije tijd is hij op de voetbal te vinden en doet hij leuke dingen met zijn gezin.