Meest gestelde vragen

De Loonfabriek verzorgt op een betrokken en deskundige manier jouw loonadministratie. Vanuit het kantoor in Alphen aan den Rijn werkt een team van specialisten voor verschillende kleine en grote ondernemers verspreid door heel Nederland.  Door onze online werkwijze kunnen we landelijke service bieden. Meer over het team lees je op de Over Ons pagina.

De Loonfabriek verzorgt de loon- en salarisadministratie voor MKB ondernemers met personeel en DGA’s. Wij werken online waarbij je als ondernemer (en werknemer) binnen een eigen portal alles omtrent de salarisadministratie kunt regelen en zien. Dit gebeurt in de online omgeving van De Loonfabriek | NMBRS.

 

Heel eenvoudig door ons te bellen op 085-2730761 of door het contactformulier in te vullen. We ontvangen je graag op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van samenwerking.

Nee, binnen De Loonfabriek verzorgen wij alleen de salarisadministratie. Maar we zijn een onderdeel van GoedOpOrde.nl. Dit administratiekantoor heeft vestigingen verspreid over Nederland. Wanneer je besluit zowel je financiële- als salarisadministratie uit te besteden kijken we graag met GoedOpOrde.nl naar een samenwerking waarin beide diensten worden geregeld.

Nee, wij verzorgen alleen de salarisadministratie en richten ons voornamelijk op het verwerken van de juiste loonstroken. Wel bieden wij een HR-module om veel aspecten van de personeelsadministratie goed in kaart te kunnen brengen.

Op verzoek maken we voor onze klanten wel arbeidsovereenkomsten conform de laatste wet- en regelgeving.

Ja, dat is mogelijk en doen wij voor een veel van onze klanten. Soms is dit met één druk op de knop te regelen en betaal je niets extra. Helaas zijn er ook CAO’s waarbij de koppeling iets meer tijd vergt. Als eenmaal de koppeling gemaakt is met het pensioen zorgt De Loonfabriek ervoor dat het automatisch ingediend wordt elke maand. Pensioengegevens die handmatig ingediend moeten worden, rekenen wij iets extra’s.

Ja, vanuit De Loonfabriek verzorgen wij maandelijks de inzending van de loonaangifte naar de Belastingdienst. Vanuit De Loonfabriek ontvang je een mail met daarin het te betalen bedrag, het betalingskenmerk, het rekeningnummer van de Belastingdienst en de uiterste betaaldatum. Mocht je de uitgebreide pdf-versie van de loonaangifte willen zien dan kan je altijd inloggen in De Loonfabriek met je klantlogin en het bestand downloaden. Vanuit het loonpakket kunnen betalingen rechtstreeks worden voldaan via iDeal.

Mutaties en uren kun je doorgeven via email naar salaris@goedoporde.nl of door middel van het online mutatieformulier of het urenformulier in jouw klantlogin.

Ja, dat is mogelijk. Via een persoonlijk emailadres krijgt de werknemer inloggegevens van het online salarissysteem. Nadat de werknemer zijn wachtwoord heeft ontvangen kan diegene inloggen en de loonstrook/jaaropgave inzien. Op elk gewenst moment kan er een signalering naar de werknemer verzonden worden dat de loonstrook klaarstaat.

Dit is afhankelijk van vele factoren. Op verzoek kunnen wij een proforma berekening maken. Zo worden ook de werkgeverslasten inzichtelijk.
Neem hiervoor contact met ons op of mail naar salaris@goedoporde.nl

Staat uw vraag er niet tussen?  Stel deze dan via salaris@goedoporde.nl, via het contactformulier of bel ons op 085-2730761.